Kost

På Strutsen tar vi mat på allvar. Bra och god mat är a och o för att barn ska växa och må bra. Vi är stolta över vår kock Udorn och hans fantastiska matlagning, lagad från grunden av närproducerade och ofta ekologiska råvaror. Jämför med förskolor som köper in catering – här doftar den näringsrika maten i köket från tidig morgon. Udorn lägger ned stor tid och omsorg på maten – det kan handla om att steka rödspättor i fyra pannor till att skapa den perfekta såsen med citrongräs. Vidare är Udorn en hejare på att leka vattenkrig.

Vi äter varierad kost med asiatiska inslag. Maten tillagas från grunden och vår strävan är att använda ekologiskt odlade råvaror och att maten är närproducerad. Vår kock Udorn är anställd 30 tim/vecka.

Igelkotten serveras lunch klockan 11.00.

Delfinen och Flodhästen serveras lunch klockan 11.30.

Mellanmål serveras 14.30 på alla avdelningar. Vi har även fruktstund varje dag.image4
bild (1)

image1 (1)image3

Annonser